پودر نارگیل
پودر نارگیل طعم یک نارگیل شیرین و تازه را ارائه می دهد و در انواع غذاهای آشپزی استفاده می شود. پودر نارگیل مملو از مواد مغذی ، فاقد گلوتن ، کم کربوهیدرات و مناسب افراد دوستدار رژیم کتو است. در این قسمت قصد داریم شما را با خواص و کاربرد آردنارگیل آشنا کنیم.
نارگیل میوه ای فوق العاده مقوی که حتی ریشه و برگ درخت آن هم در موارد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و سرشار از املاح معدنی می باشند.خاستگاه این میوه غنی بیشتر در کشورهای آسیای شرقی است اما در آمریکای جنوبی نیز موجود می باشد. بزرگترین صادر کنندگان این میوه با ارزش کشورهای اندونزی و فیلیپین می باشند. نارگیل از دوبخش تشکیل میشود که شامل: گوشت نارگیل و شیرنارگیل است.
پودر نارگیل چه خواصی دارد؟
روان کننده قلب:
استفاده از پودر نارگیل باعث تولید وعملکرد بهترهموگلوبین میشود که یک پروتئین اتصال دهنده اکسیژن است که در خون یافت میشود و به رساندن اکسیژن به قلب و تنظیم فشار خون کمک می کند.
جوگیری از کم خونی:
آهن برای تولید هموگلوبین ضروری است. هنگامی که بدن با کمبود آن مواجه است کم خونی ایجاد میشود.
کمک به تنظیم تنفس:
خواص موجود در پودر نارگیل باعث افزایش حضور اکسیژن در بدن می شود ، بنابراین به حفظ میزان تنفس طبیعی و توزیع اکسیژن در بدن کمک می کند.
خستگی عضلانی را کاهش می دهد:
پودر نارگیل درد و خستگی عضلانی را کاهش می دهد و دارای خواص ضد التهابی طبیعی است. هنگامی که درد از بین می رود ، مردم بیشتر به حرکت در می آیند که منجر به یک جسم سالم تر می شود.
دارای خواص ضد باکتریایی مفید است:
پودر نارگیل دارای خواص طبیعی ضد باکتریایی است که با عفونت ها مقابله کرده و باکتری ها و مخمرها را از بین می برد.
فواید ضد ویروسی دارد:
به دلیل وجود اسید لوریک اسید و مونولاورین در پودر نارگیل ، بدن را به دفاع در برابر بیماری مجهز کرده و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند. مطالعات ثابت کرده اند که هم اسید لوریک و هم مونولورین به طور مؤثر با ویروس HIV ، سرخک و آنفولانزا مبارزه کرده اند. به علاوه اسید لوریک به از بین بردن سلولهای سرطانی در بدن کمک می کند.
البته برای سهولت شما عزیزان این پودر در کتووانیلا با استفاده از بروزترین فناوری ها در محیطی کاملا ایزوله و بهداشتی تولید می شود که این امر باعث شده پودر بدست آمده برای مدت زیادی تازگی خود را حفظ کند و خواص موجود در آن از بین نرود.
ارزش غذایی در¼ پیمانه پودر نارگیل
- انرژی: 120 کیلو کالری
- چربی: 4 گرم چربی
- کربوهیدرات: 18 گرم
- پروتئین: 6 گرم
- فیبر: 10 گرم
- قند: 6 گرم
- آهن:20% از نیاز روزانه
- فسفر: 160 گرم
- ویتامین E: به میزان 26 گرم
- کلسترول: 0
طریقه مصرف پودر نارگیل
نارگیل ها به علت کاربرد های بسیاری زیادی که دارند از جمله مواد غذایی تا آرایشی کاربرد دارند. آردنارگیل، به دو روش خشک و چرب تهیه می شود که همین مورد طریقه مصرف آن را متمایز می کند. در هر دو صورت پودرنارگیل را می توان جایگزین آرد برای تهیه کیک، کوکی، دسر، کلوچه و یا نان کرد و پودرنارگیل یا آردنارگیل بهترین جایگزین بدون گلوتن به جای آرد گندم است و با مصرف پودرنارگیل دیگر جای نگرانی برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند باقی نمی ماند.
کاربرد پودر نارگیل:
پودر نارگیل با داشتن طعمی دوستداشتنی و همهپسند، در تهیه و تزیین بسیاری از
شیرینیها، شکلاتها دسرها به کار میرود.
یکی از مصارف عمدهی پودر نارگیل تزیین حلوا، شلهزرد، مسقطی و دیگر دسرهای محبوب ایرانی است.
پودر نارگیل را به عنوان جایگزین آرد گندم برای تهیه انواع دسر، نان، کیک، پنکیک، کوکی، کلوچه، شیرینی، سوپ، خورش، پیتزا و برگر استفاده می کنند.
با استفاده از پودر نارگیل می توانید کلوچه ها، پن کیک و کیک های مورد علاقه خود را بدون نگرانی از عوارضی که از مصرف گندم ناشی می شود پخته و مصرف کنید.
پودر نارگیل در پخت غذاهای مختلف عملکردی متفاوت از آرد غله مرسوم دارد به همین سبب باید برای پخت و پز با آن از دستورالعمل های مناسب پخت با این ماده غذایی ارزشمند استفاده کنید.
تفاوت آرد نارگیل و پودر نارگیل شاید چندان زیاد نباشد بخصوص در رابطه با مواد مغذی موجود در آنها اما میتوان گفت که نرمی و لطافت پودر نارگیل در تهیه بعضی از شیرینی ها و خوراکی ها کاربرد زیادی دارد.
فرق آرد نارگیل با پودر نارگیل را بیشتر می توان در مصارف آشپزی دید که به اصلاح به آن، Coconut powder میگویند.
گرده نارگیل، بیشتر در صنعت شیرینی پزی استفاده می شود و در زمان پخت شیرینی نارگیلی حساسیت به دمای بالا ندارد و می توانید در انواع مختلف و گوناگون و متفاوت پیدا کنید.
میوه نارگیل و فراورده های آن، مخصوصا خشکبار نارگیل، شدیداً برای مصارف روزانه یک انسان سالم توصیه میشود.
یکی از اصلیترین فرق های آرد نارگيل با پودر نارگيل خشك را می توان تنها در چرب بودن و یا خشک بودن آن دانست.
زمانی که پودر یا آرد نارگیل را تولید می کنند، مقدار آنرا تنظیم میکنند، تا مردم نسبت به نیاز و کاربرد خود خاکه نارگیل پر چرب یا خشک خریداری کنند.
در کارگاه های مختلف شیرینی پزی بسته به نیاز تولید آن محصول و شیرینی، پودر خشک و چرب استفاده میشود.
یکی از تفاوت های آنها در وزنشان است که پودر نارگیل خشک نسبت به چرب سنگین تر است و البته بیشتر مصارف آرد نارگیل خشک در تزئینات شیرینی کاربرد دارد.
عوارض پودر نارگیل:
پودر نارگیل مانند میوه نارگیل ممکن است در برخی افراد باعث واکنش های آلرژیک و حساسیت شود. از آنجایی که پودر نارگیل دارای طبیعت گرم است ممکن است در گرم مزاجان مشکلاتی ایجاد کند؛ این گونه افراد باید دقت داشته باشند تا آن را با میوه های ترش، لیمو و یا هندوانه مصرف کنند. خوردن آن برای سردمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمی کند .
شما هم میتوانید در مورد این کالا نظر بدهید.
برای ثبت نظر، از طریق دکمه زیر اقدام نمایید. اگر این محصول را قبلا از نگارشاپ خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.
افزودن دیدگاه جدیدهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.